Te recunosc dupa...

IP


CAUTI UN LOC DE MUNCA ? VREI SA FACI VIDEOCHAT ? CLIK PE BANNER !

Videochat la domiciliu

Videochat la domiciliu

Translate

luni, 20 februarie 2012

TUTORIAL INREGISTRARE MODEL (PERFORMER) INDEPENDENT

Începe de astazi sa faci bani pentru maine!
BONUS ! 40 $ LA INREGISTRARE !

TUTORIAL INREGISTRARE MODEL (PERFORMER) INDEPENDENT

Acest
tutorial va arata cum sa va creati , pas cu pas , un cont de model independent (nu de studio) la LiveJasmin .
O sa aveti nevoie de o imprimanta , un scanner si un webcam pentru a completa procedeul de inregistrare .
Imprimanta pentru a printa formularul (agreement-ul) ce trebuie apoi completat si semnat ;
Scanner pentru scanarea agreementului semnat si a documentelor de identitate necesare in acest proces de inregistrare ;
Webcam , pentru a face cateva screenshot-uri .
Asadar , tot ceea ce aveti de facut este sa urmati pasii necesari inregistrarii asa cum sunt prezentati mai jos .


PASUL 1 .Ajunsi pe pagina LiveJasmin dupa clickul pe linkul / bannerul de mai sus va trebui sa va alegeti limba facand click pe steagul tricolor (pentru limba romana) din josul paginii si apoi sa faceti un click  pe “CLICK AICI PENTRU INREGISTRARE
 PASUL 2 .
Din noua pagina care se deschide va trebui sa selectati INREGISTRARE SIMPLA si apasati ACCEPTA .
PASUL 3 .
Pe noua pagina care s-a deschis aveti de completat un formular . Acesta arata si trebuie completat astfel :
La PERFORMER completati cu numele cu care doriti sa apareti pe site . Ceea ce selectati aici va fi screenname-ul vostru de model pe LiveJasmin

PASUL 4 .
Dupa completarea formularului de mai sus si apasarea butonului INREGISTRARE MASTER CONT o sa ajungeti in cont , si de aici va trebui sa continuati procedura de inregistrare a contului vostru de model , dupa cum urmeaza :
-APASATI BUTONUL INREGISTRARE TITULAR pentru a completa formularele necesare . Va trebui sa completezi acolo cu niste informatii simple precum nume complet , adresa , limbi vorbite , detalii de contact , etc .
Pentru a nu va jigni intelectul va las sa le completati singuri . E simplu !

PASUL 5 .
Dupa completarea formularelor de la pasul 4 apasati butonul ACCEPTA si o sa va directioneze (daca totul e completat corect) catre o noua pagina de unde trebuie sa downloadati un contract , sa-l printati , sa-l scanati si apoi sa-l uploadati in aceasta pagina .
Dupa completarea acestui formular si semnarea lui , trebuie sa il scanati (in 2 pagini va iesi) si sa incarcati aceasta scanare in calculatorul vostru si apoi de aici in formularul din pagina in care ne aflam . La final apsati butonul URMATORUL din josul paginii pentru a merge la urmatorul pas .
PASUL 6 .
Aici trebuie să încarci pozele actului Tău de identitate. Este nevoie sa scanezi cartea de identitate pe ambele parti , sau paginile 1 si 2 ale pasaportului in cazul in care folosesti acest act de identitate pentru a deveni model pe LiveJasmin .
Dupa ce aveti aceste scanari le puteti incarca de pe aceasta pagina .
ATENTIE ! Scanarile trebuie sa fie clare si toate informatiile sa fie vizibile in aceasta .
Dupa incarcarea lor apasam butonul URMATORUL pentru a merge mai departe .
Trebuie sa aveti doua scanari diferite pentru fata verso CI sau pagina 1si 2 a pasaportului .

PASUL 7
Pasul urmator este de a crea o poza cu webcam-ul vostru . Acest pas este simplu de efectuat . Asigurati-va ca aceasta imagine pe care o incarcati in sistem este clara . Trebuie sa se vada fata foarte clar , alte aspecte sunt irelevante .
PASUL 8
La pasul 8 va trebui sa faceti o noua poza cu webcam-ul . De aceasta data insa imaginea trebuie sa contina fatza dumneavoastra langa care sa tineti in mana actul de identitate cu care v-ati inregistrat pe site (carte de identitate sau pasaport)
Atat fatza cat si actul de identitate trebuie sa se vada clar .
In cazul in care aveti un webcam de slaba calitate , lumina insuficienta sau oricare alt motiv pentru care aceasta imagine sa nu fie lizibila , atunci faceti o fotografie care sa corespunde cerintelor de mai sus , cu o camera foto digitala , si incarcati aceasta imagine in SplitCam . Astfel poza realizata cu camera digitala va putea sa fie preluata de catre sistem .

PASUL 9
Acestia sunt principalii pasi de urmat pentru crearea unui cont de performer . Dupa realizarea pasului 8 o sa va directioneze catre pagina de setare profil . De acolo selectati aria voastra de interes (unde doriti sa va incadrati ca performer : girls / boys dupa caz , zona adult sau nun - adult) .
Dupa ce realizati aceasta selectie ajungeti pe pagina de completare a profilului (dupa selectie apasati butonul URMATORUL) . Profilul este compus din date personale : inaltime , greutate , culoare par , etc , date care vor fi vizibile pe site-ul de video chat si vor alcatui astfel profilul vostru de performer .

PASUL 10
Dupa completarea profilului , dupa pasul 9 , ajungeti pe pagina de PAYMENTS . Selectati metoda de plata prin care doriti sa va plateasca site-ul LiveJasmin .
Metode existente :
CEC - vei primi periodic o scrisoare care contine CEC-ul tau bancar
VIRAMENT BANCAR - ai nevoie de un cont bancar in USD
PAYONEER -- iti vor crea ei un cont daca nu ai deja unul , si vei primi gratuit un card (care altfel costa 40 dolari)
Mai departe trebuie sa navighezi pe site , sa iti incarci pozele , sa faci diverse setari , inclusiv setarea tarifelor pe care doresti sa lucrezi .
Finalmente trebuie sa astepti cateva ore (pana la cateva zile) ca aplicatia ta de a deveni performer sa fie revizuita de catre unul din administratorii LiveJasmin si (daca totul este OK) ca aceasta sa fie aprobata , moment in care poti incepe lucrul efectiv .
Va urez multa bafta in aceasta activitate !
INREGISTREAZA-TE ACUM !

AICI

Niciun comentariu :

Trimiteţi un comentariu

Altii au mai citit si despre: